سالاد سالمون
چهارشنبه, ۲ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷ ب.ظ
مواد لازم:
یک عدد فیله سالمون (پخته یا سرخ شده)
۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)
نصف یک پیاز قرمز (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری کَبَر
عصاره یک عدد لیموترش
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه تازه
طرز تهیه:
داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی
به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.
برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی