پوره سیب زمینی
مواد لازم:
حدود ۲ کیلوگرم سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده)
نمک
۳ حبه سیر
۱ شاخه رزماری تازه
۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۲۲۰ گرم پنیر خامه ای
نصف فنجان ماست ساده (یا خامه ترش)
یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خرد شده تازه
۲ قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
پیاز کوهی برای تزیین
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و روی آن را به اندازه ۲٫۵ سانت بالاتر از سیب زمینی ها آب بریزید. دو قاشق چایخوری نمک، سیر و شاخه ی رزماری را هم اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید.
قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن حرارت را کاهش داده و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشد تا زمانی که سیب زمینی ها بپزند.
وقتی پخت سیب زمینی ها تمام شد، آب و شاخه رزماری را دور بریزین.
در حالی که سیب زمینی ها هنوز گرم هستند، با استفاده از یک potato masher (خرد کننده سیب زمینی) ، یا رنده آنها را در یک کاسه ی بزرگ له کنید.
حالا پوره سیب زمینی را به همراه دو قاشق غذاخوری کره، پنیر خامه ای و ماست، داخل مخلوط کن ریخته و خوب ترکیب کنید (اگر دستان قوی دارید می توانید این کار را با دست هم انجام دهید). رزماری خرد شده، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و آن را بچشید تا اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
یک ظرف کاسرول برداشته و باقی مانده کره را داخل ظرف بزنید. پوره سیب زمینی را داخل ظرف پخش کنید.
حالا شما قسمت اصلی کار را انجام داده اید. روی ظرف را با سلفون پوشانده و آن را برای دو روز داخل یخچال بگذارید تا آماده پخت شود.
بعد از زمانی که گفتیم، پوره را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت یک ساعت در همان حالت بماند. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و پوره را برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل آن قرار دهید تا زمانی که روی پوره طلایی رنگ شود.
هنگام سرو پیاز کوهی خرد شده را روی پوره بپاشید.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی