پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی
مواد لازم:
۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۷۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی
نمک
۴۵۰ گرم پاستا
نصف فنجان پنیر ریکوتا
۱ عدد تن ماهی (ترجیحا تن ماهی که داخل روغن زیتونه)
یک چهارم فنجان ریحان تازه (خرد شده)
نصف فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
طرز تهیه:
یه قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بذارین. کره رو داخلش گرم کرده و گوجه ها رو به همراه عصاره ی همراهشون اضافه کنین. اجازه بدین گوجه ها به آرامی بجوشن، درب ظرف رو گذاشته و ۳۰ دقیقه صبر کنین.
وقتی سس گوجه پخت، یه قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب نمک توش بریزین و بذارین جوش بیاد. پاستا رو به این آب جوش اضافه کرده و بذارین بدون آب بجوشه (دو دقیقه). بعد پاستا رو آبکشی کرده و کنار بذارین.
مقداری از روغن اضافی تن ماهی رو کنار گذاشته و ماهی رو داخل سس گوجه بریزین. پنیر ریکوتا و نمک رو هم اضافه کنین. قابلمه سس رو از روی حرارت برداشته
و سس گوجه رو با پاستا در یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و ریحان رو هم اضافه کنین.
پاستا رو در یه ظرف کاسرول ریخته و روش پنیر پارمیسان بپاشین. اون رو داخل فر در قسمتی که مخصوص کباب کردنه گذاشته و ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنین
تا پنیر آب شده و روش کمی طلایی رنگ بشه.
پاستا رو داغ سرو کنین.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی