کیک ماهی
برای داشتن ناخن هایی زیبا و سالم، کیک ماهی بخورید
مواد لازم برای ۶ نفر :
ماهی بخارپز و خرد کرده : ۴۰۰ گرم – ۵۰۰ کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده : ۱ تا ۲ عدد – ۴ کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقهکرده : ۳ عدد – ۷ کیلوکالری
نخودفرنگی پخته : ۱۴۰ گرم – ۱۱۰ کیلوکالری
هویج پوست کنده و رندهکرده : ۳۰ گرم – ۹ کیلوکالری
جوانه گندم : ۵۰ گرم – ۱۵۰ کیلوکالری
گردوی خردکرده : ۱ قاشق سوپخوری – ۱۰۰ کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده : ۱ قاشق سوپخوری – ۴ کیلوکالری
آرد ذرت : ۲ قاشق سوپخوری – ۱۰۰ کیلوکالری
سفیده تخممرغ : ۲ عدد – ۳۰ کیلوکالری
روغن : کمی
مواد لازم برای تهیه سس :
ماست کمچرب : ۱۵۰ میلیلیتر – ۶۰ کیلوکالری
دانه کنجد : ۲ قاشق چایخوری – ۵۰ کیلوکالری
برشهای لیمو : به مقدار لازم
روش تهیه
_ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانهگندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
_ سفیدههای تخممرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
_ تابهای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازههای ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیکهای ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آنها پخته شود. سپس طرف دیگر آنها را بپزید.
روش تهیه سس :
ماست و دانههای کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ