برگ چغندر سوخاری
چهارشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷ ب.ظ
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر (له شده)
۱ دسته برگ چغندر (خوب شسته شود و به تکه های دو سانتی متری خرد شود)
۱ عدد ریشه شقاقل (با استفاده از پوست کن سبزیجات آن را خرد کنید)
نمک
فلفل
مقداری سرکه بالزامیک یا آبلیمو
برگ چغندر سوخاری
طرز تهیه:
یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن گرم کنید. سیر را در روغن برای یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بپیچد.
برگ چغندر و شقاقل را اضافه کنید. با استفاده از یک انبر این مواد را جابه جا کنید تا به روغن و سیر آغشته شوند. تا زمانی که برگ چغندر شروع به پژمرده شدن کند تکان دادن آنها را ادامه دهید.
حالا حرارت را کم کرده و برای دو دقیقه درب قابلمه را بگذارید.
در آخر مقداری سرکه بالزامیک یا آبلیمو روی آن ریخته و سرو کنید.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی