فاوا ( پوره باقلای خشک)
چهارشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲ ب.ظ
این رسپی که با باقلا درست می شود بسیار طرفدار داد و از غذاهای محبوب مردم ترکیه است. این رسپی از باقلای خشک بدون پوست درست می شود
مواد لازم:
باقلای خشک ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۸ قاشق
شکر ۱ قاشق مربا
نمک
رویه:
روغن زیتون و آویشن
طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد می کنیم در یک قابلمه ۴ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز ها را در آن دو دقیقه تفت می دهیم سپس نمک , شکر, باقلای خشک و ۴ لیوان اب می ریزیم و هم میزنیم
تاز مانی که باقلاها نرم شود می پزیم سپس در بلندر ریخته و پوره می کنیم سپس ۴ قاشق روغن زیتون ریخته و پوره می کنیم و دوباره هم میزنیم و وقتی گرم است در قالب های
سیلیکونی ریخته تا ولرم شود سپس در یخچال قرار می دهیم
سپس از قالب به آرامی در آورده رویش روغن زیتون ریخته و با شوید تزیین میکنیم.
دکترسلام