گــــــــــردو

فاوا ( پوره باقلای خشک)

چهارشنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲ ب.ظ

این رسپی که با باقلا درست می شود بسیار طرفدار داد و از غذاهای محبوب مردم ترکیه است. این رسپی از باقلای خشک بدون پوست درست می شود


مواد لازم:


باقلای خشک ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد


روغن زیتون ۸ قاشق

شکر ۱ قاشق مربا


نمک


رویه:

روغن زیتون و آویشن


طرز تهیه :


پیاز را ریز خرد می کنیم در یک قابلمه ۴ قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز ها را در آن دو دقیقه تفت می دهیم سپس نمک , شکر, باقلای خشک و ۴ لیوان اب می ریزیم و هم میزنیم

تاز مانی که باقلاها نرم شود می پزیم سپس در بلندر ریخته و پوره می کنیم سپس ۴ قاشق روغن زیتون ریخته و پوره می کنیم و دوباره هم میزنیم و وقتی گرم است در قالب های

سیلیکونی ریخته تا ولرم شود سپس در یخچال قرار می دهیم

سپس از قالب به آرامی در آورده رویش روغن زیتون ریخته و با شوید تزیین میکنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۴
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی