سوپ زنجبیل و هویج
پنجشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۴۳ ب.ظ
مواد لازم برای دو نفر:
۱٫هویج بدون پوست و خرد شده – ۵ عدد متوسط
۲٫زنجبیل رنده شده – ۲ قاشق غذا خوری
۳٫پیاز خرد شده – ۲ عدد متوسط
۴٫آب سبزیجات یا گوشت – یک پیمانه
۵٫آب پرتقال – نصف پیمانه
۶٫روغن زیتون – ۲ قاشق غذا خوری
۷٫نمک و فلفل-به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫پیاز و زنجبیل را در روغن تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود.
۲٫آب سبزیجات یا گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد تا سوپ کمی غلیظ شود.
۳٫سپس آب پرتقال را به آن اضافه کنید و پس از به جوش آمدن از روی گاز بردارید.
۴٫غذا که کمی سرد شد در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و به شکل پوره در بیاید.
۵٫نمک و فلفل را اضافه و سرو کنید.
خراسان