ساندویچ تخممرغ و ماهی با جوانه شبدر
جوانهها بهترین منبع ویتامین C و بتاکاروتن هستند. همچنین مطالعات نشان میدهند که جوانهها از قویترین آنتیاکسیدانها بوده و به جلوگیری از انواع سرطانها کمک میکنند.
جوانه زدن حبوبات و غلات، ارزش غذایی و مقدار ویتامینهای موجود در آنها را افزایش می دهد..
مواد لازم برای ۲ نفر
خیار یکدوم عدد بزرگ ۳ کیلوکالری
نمک و فلفل به میزان لازم ۰ کیلوکالری
پنیر فتا ۵۰ گرم ۱۲۵ کیلوکالری
تخممرغ ۴ عدد متوسط ۳۲۰ کیلوکالری
شیر کمچرب ۴ قاشق غذاخوری ۲۵ کیلوکالری
نان همبرگر قهوهای ۲ عدد کوچک ۱۶۰ کیلوکالری
ماهی سالمون ۲۰۰ گرم ۳۴۰ کیلوکالری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری
جوانه شبدر به میزان لازم
روش تهیه
پوست خیار را بگیرید و به صورت حلقههای نازک برش بزنید. حلقههای خیار را در ۴ بشقاب مناسب پذیرایی بچینید. روی آن نمک و فلفل بپاشید. پنیر را رنده کنید
و همراه با تخممرغ، نمک، فلفل و شیر در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. از روی نان یک لایه بردارید و با قاشق داخل آن را قدری خالی کنید. ماهی را به قطعات نازک برش بزنید
و بخارپز کنید. در تابه مناسبی روغن زیتون بریزید و مخلوط تخممرغ و پنیر را در آن بریزید و بپزید حالا از آن به صورت مساوی بر روی نانها بریزید و روی آن را با سالمون و جوانه شبدر تزئین کنید.
ساندویچها را برای پذیرایی در بشقاب کنار خیار قرار دهید و با جوانه شبدر میل کنید.
زندگی آنلاین