گــــــــــردو

ترشی لیته بادمجان و هویج

پنجشنبه, ۲ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۰۶ ق.ظ

مواد لازم :۱ کیلوگرم بادمجان+ به میزان لازم سرکه

۱ قاشق چای خوری زردچوبه +۲۵۰ گرم هویج +۵ حبه سیر


۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه+۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک

۲ قاشق غذاخوری ترخون + به میزان لازم نمک + به دلخواه فلفل 


ترشی لیته بادمجان و هویج از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

این ترشی خیلی سریع آماده می شود. می توانید آن را همان موقع هم استفاده کنید، ولی اگر حداقل برای ۱ هفته استراحت کند، خوش طعم تر می شود.

نکاتی در مورد تهیه ی ترشی لیته بادمجان و هویج:


۱- بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

۲-هویج ها را پوست بگیرید و ریز نگینی کنید. آن ها به همراه مقدار کمی آب بپزید تا کاملا نرم شوند.

۳- سیرها را ریز خرد کنید.

۴- از ۲ قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک استفاده کنید.

۵- می توانید از ۲۰۰ گرم ترکیب سبزیجات تازه مانند نعناع، ترخون، گشنیز و ریحان هم استفاه کنید.

۶- می توانید ترشی را بلافاصله استفاده کنید، ولی برای خوش طعم شدن آن، بگذارید تا ۱ هفته در یخچال استراحت کند و جا بیفتد.

۱

می توانید بادمجان ها را با آب خیلی کم روی حرارت پایین بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود و یا آن ها را روی شعله گاز و یا در فر کبابی کنید.

۲

سپس بادمجان ها را با قدری سرکه و زردچوبه بجوشانید و با کمک چنگال و یا گوشت کوب کاملا له کنید.

۳

هویج پخته، سیر، سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک را به بادمجان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.

۴

در نهایت سرکه، نمک و در صورت تمایل فلفل به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

۵

ترشی را در ظرفی که هوا نکشد بریزید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

۶

آن را در یخچال نگهداری کنید.


  • ۹۵/۱۰/۰۲
  • blogo

آشپز خانه

ترش ها

نظرات  (۱)

سلام عالیییییی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی