گــــــــــردو

کیک رشته خطایی

يكشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۵ ب.ظ

مواد لازم:


تخم مرغ بزرگ ۳ عدد

شکر ۱ استکان


شیر ۱ استکان

روغن مایع ۱ استکان


بکینگ پودر ۲ پاکت

ارد ۲ لیوان


گردو ۱ استکان

رشته خطایی ۲۵۰ گرم


شربت: شکر ۳ لیوان

آب ۴ لیوان


طرز تهیه :


برای درستکردن شربت آب و شکر را با هم می جوشانیم سپس در آخر آب لیمو ریخته ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم و میگذاریم سرد شود

برای درست کردن کیک تخم مرغ و شکر را با میکسر هم زده و روغن مایع و شیر را می ریزیم و به هم زدن ادامه می دهیم آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده سپس گردو را ریخته و با قاشق هم میزنیم

سینی فر را چرب کرده رشته ها را چند ساعت در یخچال قرار داده که خوب خرد شوند وقتی با دست خرد کردیم نصف رشته ها را در ظرف چرب شده ریخته رویش را مختصر فشار می دهیم

 مواد کیک را روی رشته خطایی ها ریخته و بقیه رشته خطایی ها را هم روی مواد کیک می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه قرار داده توجه کنید که در این مورد فر را قبلا گرم نمی کنیم

وقتی رویش طلایی شد آماده است از فر خارج کرده و برش میزنیم وقتی کیک سرد است شربت را گرم می ریزیم یکس اعت صبر کرده تا شربت به داخل کیک برود.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۸
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی