گــــــــــردو

کلوچه جو دوسر

پنجشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۰ ق.ظ

مواد لازم:


کره نرم – یک پیمانه (۲۲۵گرم)

شکر (ترجیحا قهوه ای ) – سه چهارم پیمانه


شکر سفید – نصف پیمانه

تخم مرغ – ۲ عدد


وانیل – کمی

آرد – ۲پیمانه


جوش شیرین – یک قاشق چای خوری

نمک – نوک قاشق چای خوری


پرک جو دوسر – یک و نیم پیمانه

گردوی خرد شده – یک پیمانه


چیپس شکلاتی – ۲ پیمانه


طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره و ۲ نوع شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ و وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله، آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا مخلوط شود.

پرک جو دوسر، چیپس شکلاتی و گردو را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

مواد را در قالب ۲۵×۳۸ سانتی چرب شده پهن کنید طوری که سطح آن صاف باشد.

قالب را به مدت ۲۰دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود.

قالب را از فر در بیاورید، بگذارید مواد کاملا خنک شود و سپس برش بزنید (حدود ۴۸تکه). پس از پخت، آسان تر می توان کلوچه ها را جدا کرد.


خراسان

  • ۹۴/۰۵/۰۱
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی