گــــــــــردو

خوراک لوبیای متفاوت

يكشنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۰۹:۳۹ ق.ظ

مواد لازم:


نان چاپاتا یا همبرگری: ۲ عدد

روغن: ۱ قاشق غذاخوری


پیاز (ساطوری شده): ۱ عدد کوچک

سیر (ساطوری شده): ۱ حبه


لوبیا سفید (آب پز): ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری


سرکه: ۱ قاشق چایخوری

جعفری (خرد شده): ۱ قاشق غذاخوری


ریحان (خرد شده):۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه نیمکوب: مقدار دلخواه


طرز تهیه:


گریل فر را روی درجه ی متوسط روشن کنید. نان ها را دو نیم و برشته کنید و گرم نگاه دارید.

روغن را در تاوه داغ کرده، پیاز را تفت دهید. سیر را اضافه کرده و کمی دیگر سرخ کنید. لوبیا، رب و مقداری آب اضافه کرده ، کمی بپزید تا آب موجود در تابه تمام شود.

سرکه، جعفری و ریحان را اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.

مخلوط آماده شده را روی نان ها ریخته و نوش جان کنید.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۲/۰۲
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی