گــــــــــردو

بلغور پلو با بادمجان و قارچ

يكشنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۰۶:۳۹ ب.ظ

رسپی آموزش ما مخلوطی از بلغور و بادمجان قارچ است همانگونه که اطلاع داریم قارچ جزو موادی است که سرشار از پروتئین است


مواد لازم :


بلغور ۲ لیوان

بادمجان ۱ عدد متوسط


قارچ ۶ عدد

پیاز متوسط ۱عدد


سس فلفل ۱ قاشق مربا

روغن مایع ۱۰ قاشق


نمک ۱ قاشق مربا

فلفل سیاه ۱قاشق چای سرخالی


آویشن ۱ قاشق چای سرخالی


طرزتهیه :


بادمجانها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم . در یک قابلمه روغن مایعه ریخته تا گرم شود و بادمجانهای شسته و خشک شده را می ریزیم و ۴ دقیقه تفت می دهیم

سپس پیازهای ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس رب می ریزیم سپس قارچها را ریخته به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم بلغور ها را شسته و هم می زنیم

در آخر ادویه جات را می ریزیم . سپس ۲٫۵ لیوان آب جوش را می ریزیم تا برنج ها بپزد در حرارت کم گذاشته تا آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و ۱۰ دقیقه بعد سرو می کنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۲/۰۲
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی