گــــــــــردو

رشته خطایی با ارده

دوشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۳۴ ب.ظ

ارده و رشته خطایی خیلی طعمشان به هم می آید دسر های زیادی با رشته خطایی و ارده درست می شود ولی رشته خطایی که در لایه آن ارده باشد خیلی خوشمزه می شود

ما هم در این بخش از همین نوع آموزش می دهیم مواد لازم این دسر برای ۶ نفر است


رشته خطایی ۵۰۰ گرم

ارده ۱٫۵ لیوان


کره ۲۰۰ گرم

شکر ۳ لیوان


آب ۴ لیوان

گردو برای تزیین


شربت:


در قابلمه کوچک شکر و آب راریخته تا بجوشد ۷- ۸ دقیقه بعد از حرارت بر می داریم و می گذاریم ولرم شود


طرز تهیه:


یک سینی فر به ابعاد ۲۸ سانتی متر را چرب کرده و کره را ذوب می کنیم و رشته خطایی ها را خرد می کنیم و در سینی فر چرب شده ریخته و فشار می دهیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده گذاشته

نیم ساعت قرار داده تا زیر و رویش طلایی شود از فر در آورده یکی دو دقیقه بعد شربت ولرم را ریخته و ارده را با یک قاشق خوب هم میز نیم 

سپس وقتی رشته خطایی ها ولرم شد ارده را می ریزیم و با گردو تزیین میکنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۲/۰۳
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی