گــــــــــردو

خوراک بادمجان

چهارشنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۵ ب.ظ

مواد لازم:


۲ عدد بادمجان (حدود ۹۰۰ گرم)

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک و نیم قاشق چایخوری نمک

۱ عدد فلفل دلمه قرمز

۳ حبه سیر

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون با کیفیت بالا


۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه


طرز تهیه:


فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. (البته میتونین از گریل هم استفاده کنین. برای این منظور گریل رو روی درجه بالا قرار بدین)

بادمجان ها رو از درازا نصف کرده و داخلش رو طبق تصویر برش بدین (با یه چاقوی تیز به صورت هاشوری ببرین) و در آخر نوک چنگال رو به کناره های پوست بادمجان فرو ببرین.

حالا یه ظرف مخصوص فر برداشته و اون رو با فویل بپوشونین. مقداری روغن زیتون به کف ظرف زده و کمی هم نمک بپاشین. بادمجان های بریده شده رو روی فویل گذاشته

و برای ۳۵ دقیقه طبخ کنین تا زمانی که بادمجان ها به طور کامل پخته و نرم بشن.

اگه ازگریل استفاده میکنین، بادمجان ها رو از درازا نصف کرده و در پوست اطرافش چنگال فرو کنین.قسمت های بریده شده ی بادمجان رو با روغن زیتون و نمک چاشنی دارش کنین.

حالا اونا رو روی گریل گذاشته تا زمانی که به رنگ طلایی دربیاد. اگه بادمجان ها خیلی زود طلایی شدن، اونا رو بچرخونین طوری که از قسمت پوست روی گریل قرار بگیرن.

بعد از اتمام پخت، اجازه بدین بادمجان ها خنک بشن، طوری که بشه بهشون دست زد، بعد پوست خارجیش رو کنده و دور بریزین.

در حالی که بادمجان ها دارن سرخ میشن، فلفل دلمه رو سرخ کنین. برای انجام این کار چند روش وجود داره. اول از همه به فلفل دلمه ها روغن زیتون بزنین. یه روش اینه که میتونین اونا

رو توی یه تابه توری گذاشته و داخل فرل بذارین تا حسابی سرخ بشن. روش دیگه اینه که اونا رو روی توری های اجاق گاز گذاشته و مستقیما روی شعله سوخاری کنین. و آخرین روش اینه

که اونا رو روی گریل گذاشته و دائم بچرخونین تا همه ی طرفهاش به خوبی سرخ بشن.

از هر روشی که استفاده کردین باید فلفل ها سیاه بشن، بعد اونا رو توی یه کاسه گذاشته و با یه بشقاب روش رو برای چند دقیقه بپوشونین. وقتی سرد شدن، 

پوست بیرونی رو کنده و به همراه دانه ها وساقه دور بریزین.

سیر، بادمجان و فلفل رو در یه غذاساز ریخته و استارت رو بزنین و بذارین مخلوط کاملا یکدست بشه.

حالا مخلوط بادمجان را به یه کاسه بزرگ منتقل کرده و با باقی مانده روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و ریحان خرد شده و فلفل سیاه ترکیب کنین.

میتونین این خوراک رو با کراکر، چیبس، نان تست یا کرفس و خیار سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۴/۱۲/۰۵
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی