گــــــــــردو

لقمه اسفناج

پنجشنبه, ۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۴۰ ب.ظ

مواد لازم


ماست و روغن مایع و آرد ذرت: از هر کدام یک پیمانه

سرکه : یک قاشق غذاخوری


تخم مرغ : یک عدد

بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چای خوری


نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم


مواد لازم میانی


اسفناج : ۵۰۰ گرم

پیاز : یک عدد


پنیر سفید : ۵۰ گرم


کره : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه


پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.

اسفناج های خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.

به مواد نمک و فلفل بزنید و سپس از روی حرارت بردارید و پنیر خردشده را با آن مخلوط کنید.

در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ، آرد ذرت، بکینگ پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را اضافه و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد، اضافه کنید.

خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و از مایه اسفناج کمی در آن بگذارید، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.

روی آنها زرده تخم مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.


خراسان

  • ۹۴/۱۲/۰۶
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی