گــــــــــردو

نان موز

يكشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۲۴ ب.ظ

مواد لازم:


۲ تا ۳ عدد موز رسیده (پوست کنده)

یک سوم فنجان کره ذوب شده


سه چهارم فنجان شکر

۱ عدد تخم مرغ زده شده


۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین


مقدار کمی نمک

یک و نیم فنجان آرد همه کاره


طرز تهیه:


فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و با مقداری کرده آن را چرب کنید.

در یک کاسه، موز را با چنگال له کرده طوری که به طور کامل یکدست شوند. حالا کره را اضافه کرده و خوب آنها را مخلوط کنید.

جوش شیرین و نمک را اضافه کرده و همراه با شکر، تخم مرغ و وانیل خوب هم بزنید. در آخر آرد را اضافه کنید.

حالا این خمیر را در ظرف آماده شده ریخته و برای ۵۰ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار دهید. (با استفاده از یک خلال دندان می توانید متوجه پخت نان شوید، به این صورت که آن را وسط کیک فرو برده، اگر تمیز بیرون آمد به معنی پخت کامل نان است)

حالا نان پخته شده را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود. بعد آن را از داخل ظرف خارج کرده، برش داده و سرو کنید. (با یک چاقوی مخصوص برش نان، آن را بدون خرد شدن، برش دهید)


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی