گــــــــــردو

گردوی کاراملی

جمعه, ۱۴ اسفند ۱۳۹۴، ۰۲:۰۲ ب.ظ

مواد لازم:


یک سوم خامه ترش

نصف قاشق چایخوری نمک


۲ قاشق غذاخوری شیر

سه چهارم فنجان شکر


۲ فنجان گردو

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل


طرز تهیه:


یک قابلمه کوچک برداشته و خامه ترش، نمک، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و تا زمانی که به دمای ۲۴۰ درجه فارنهایت برسد

 (با یک دماسنج می توانید دمای آن را متوجه شوید) به پخت ادامه دهید. فراموش نکنید که گاهی آن را هم بزنید.

گردو و وانیل را اضافه کرده و تا زمانی که حالت خامه ای بگیرد آن را هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و گردوها را روی یک کاغذ مومی پخش کنید. اگر لازم است

 با استفاده از دو عدد چنگال گردوها را از هم جدا کنید. قبل از سرو اجازه دهید مخلوط سرد و سفت شود.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۱۲/۱۴
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی