گــــــــــردو

خورشت کلم و سوسیس ایتالیایی

شنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۵۴ ب.ظ

مواد لازم:


۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۴۵۰ گرم سوسیس ایتالیایی


۱ عدد پیاز (آن را نصف کرده و نیمی از آن را نگینی خرد کرده و نیم دیگر را خلالی)

۲ حبه سیر له شده


یک و نیم فنجان سرکه

۴۲۵ گرم لوبیا سفید (پخته و آبکشی شده)


یک لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات

۱ لیتر آب


۱ قاشق چایخوری نمک

۱ عدد کلم پیچ ۹۰۰ گرمی (خرد شده)


۲ عدد برگ بو

۱ فنجان جعفری خرد شده


نصف فنجان پنیر پارمیسان رنده شده


طرز تهیه:


یک قابلمه برداشته و روغن زیتون را در آن گرم کنید. سوسیس را اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی آن را به تکه های کوچکتر خرد کنید. سوسیس ها باید در یک لایه چیده شده تا به خوبی سرخ شوند.

وقتی سوسیس ها به آرامی شروع به قهوه ای شدن کردند، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

پیازهای نگینی شده را اضافه کرده و برای سه تا چهار دقیقه تفت دهید.

وقتی پیاز کمی از آب خودش را از دست داد، با استفاده از یک قاشق چوبی آنهایی را که سرخ شده اند از کف قابلمه جدا کنید.

سیر خرد شده را اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید.

سرکه و لوبیا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. حرارت را کاهش داده تا این مخلوط به آرامی بجوشد. حالا درب ظرف را گذاشته و ۱۰ دقیقه صبر کنید. اگر دوست دارید خورشت شما کمی غلیظ تر باشد می توانید با استفاده از یک گوشت کوب برقی مواد را له کنید.

حالا آب، عصاره مرغ، نمک، کاهو، پیاز خلالی شده، برگ بو و سوسیس سرخ شده را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید جوش آمده و بعد حرارت را کاهش دهید.

درب ظرف را گذاشته و ده دقیقه صبر کنید. بعد از این زمان درب را برداشته و پخت را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا زمانی که کاهو نرم شود.

برای سرو، جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی