گــــــــــردو

اک مک زیتون

دوشنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۴ ب.ظ

در آشپزی و شیرینی یزی برای بهتر شدن کیفیت آن باید وقت و زمان بیشتری را اختصاص دهید تا ککیفیت کار بهتر شود این مواد لازم در همه خانه ها در دسترس است

 پس می توانید آن را در منزل درست کنید هم آسان و هم بهداشتی است


مواد لازم:


شیر ولرم ۱ استکان

اب ولرم ۱ استکان


روغن زیتون ۱ استکان

شکر ۱ قاشق


سفیده تخم مرغ ۱ عدد

مایه خمیر ۱ پاکت


آرد ۳ لیوان

زیتون خرد شده نصف لیوان


رویه:


زرده تخم مرغ ۱ عدد

سیاه دانه


طرزتهیه:


در یک کاسه آب ولرم و شیر را ریخته رویش مایه خمیر می ریزیم سپس روغن زیتون, سفیده تخم مرغ؛ نمک و شکر را ریخته دوباره هم میزنیم . کم کم آرد را می ریزیم ورز داده

 تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد ولی نرم باشد حالا زیتون های خرد شده را می ریزیم و دوباره خیلی ملایم هم میزنیم در قالب کیک مستطیلی چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم

رویش زرده تخم مرغ مالیده و سیاه دانه ها را می ریزیم در فر ۱۵۰-۱۶۰ درجه از قبل گرم شده می پزیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۲/۱۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی