گــــــــــردو

ریسوتو قارچ و اسفناج

پنجشنبه, ۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷ ب.ظ

مواد لازم: (برای ۴ نفر)


یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱۵۰ گرم تره فرنگی (ریز ریز شده)


۳۰۰ گرم برنج

۲۵۰ گرم قارچ (ریز ریز شده)


۷۵۰ گرم آب مرغ یا آب سبزیجات

۷۵ گرم اسفناج (ترجیحا برگهای کوچک اسفناج)


نصف فنجان پنیر پارمیزان (رنده شده، برای سرو کردن)


طرز تهیه:


یه ماهیتابه برداشته و روی اجاق گاز قرار بدین، روغن رو داخلش ریخته و تره فرنگی رو برای ۲ دقیقه تفت بدین. برنج رو اضافه کرده و خوب هم بزنین.

آب مرغ یا سبزیجات و قارچ رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. بهش ۶ دقیقه زمان بدین تا بپزه. (برنج باید ترد بشه)اسفناج و پنیر پارمیزان رو اضافه کرده و هم بزنین.


غذاتون آماده سرو کردنه.


منبع: Yahoo lifestyle



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی