گــــــــــردو

پاستا با سس گردو

شنبه, ۲۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹ ب.ظ

طرز تهیه:


پاستا را طبق دستور بپزید.

گردو، سیر، پنیرخامه ای، نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و هم بزنید.


سس را به پاستای آبکش شده اضافه و سرو کنید.

مواد لازم برای ۸ نفر:


پاستای پاپیونی شکل : نیم کیلوگرم

گردوی خرد شده و تفت داده شده : یک پیمانه


سیر پوست شده : ۲حبه

خامه : یک و نیم پیمانه


پنیرپارمیزان : سه چهارم پیمانه (به دلخواه)

نمک و فلفل : به میزان کافی


خراسان

  • ۹۴/۱۲/۲۲
  • blogo

آشپز خانه

پاستا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی