پیراشکی با سیب زمینی رنده شده
پنجشنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۴۹ ب.ظ
مواد لازم:
آرد ۵ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق
شیر ولرم ۱ استکان
نمک
خمر مایه ۲ قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
موادداخلی:
سیب زمینی متوسط ۵-۷ عدد
نمک و فلفل سیاه
کره ۲ قاشق ذوب شده
رویه:
مخلوط ۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری روغن مایع
۱پیراشکی
۲پیراشکی
۳پیراشکی
۴پیراشکی
طرز تهیه : ابتدا آرد را الک کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم خمیر نرمی بدست می آید ( آب را کم کم می ریزیم که غلظت خمیر را ببینیم) روی خمیر رابا نایلون پوشانده
در جای گرم بمدت ۱ ساعت قرار می دهیم از خمیر استراحت داده شده به اندازه سیب برداشته گرد کرده ودر هوای آشپزخانه بمدت ۱۵- ۲۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم
حالا هرکدام از خمیرهار ا به اندازه ۵ میلیمتر بازکرده و از موادداخلی در وسطش قرار داده و می بندیم ودر سینی می چینیم رویش زرده تخم مرغ هم زده شده ریخته ۲۰ دقیقه استراحت می دهیم
مواد داخلی:
سیب زمینی هار ا پوست کنده و می شوئیم ورنده میکنیم نمک و فلفل سیاه را هم میریزیم
حالا در روغن سرخ میکینم
میتوانید بجای سیب زمینی از گوشت هم استفاده کنید.