طبخ مرغ با آرام پز
مواد لازم چاشنی:
۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی
۲ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری نمک
یک و نیم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل شیرین
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کایان
مواد لازم برای مرغ:
۲ پوند ران مرغ بدون پوست
سه چهارم فنجان آب آناناس
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
باقی مواد لازم:
چیبس ذرت
کاهوی خرد شده
ترب خرد شده
آواکادوی خرد شده
گشنیز
لیموترش
طرز تهیه:
مواد لازم چاشنی رو در یه کاسه مخلوط کرده و مرغ ها رو داخلش بذارین و خوب ترکیب کنین. بعد مرغ ها رو در یه آرام پز بچینین.
آب آناناس رو روی مرغ ها ریخته و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کنین.
درب آرام پز رو گذاشته و اگه از حرارت بالا استفاده میکنین برای ۳ ساعت و اگه از حرارت
کم استفاده میکنین برای ۶ ساعت صبر کنین.
وقتی مرغ ها به خوبی پختن، با استفاده از چنگال اونا رو ریش ریش کنین.
در آخر یه ظرف برداشته و کمی آبلیمو روی گوشت ها زده و همراه با چیبس ذرت،
کاهو، ترب، آواکادو و گشنیز سرو کنین.
نوین زی