گــــــــــردو

طبخ مرغ با آرام پز

دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۴۳ ب.ظ

مواد لازم چاشنی:


۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی

۲ قاشق چایخوری زیره


۱ قاشق چایخوری نمک

یک و نیم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

۱ قاشق چایخوری پودر پیاز

۱ قاشق چایخوری پودر سیر


یک چهارم قاشق چایخوری دارچین

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل شیرین

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کایان


مواد لازم برای مرغ:


۲ پوند ران مرغ بدون پوست

سه چهارم فنجان آب آناناس

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی


باقی مواد لازم:


چیبس ذرت

کاهوی خرد شده

ترب خرد شده


آواکادوی خرد شده

گشنیز

لیموترش


طرز تهیه:


مواد لازم چاشنی رو در یه کاسه مخلوط کرده و مرغ ها رو داخلش بذارین و خوب ترکیب کنین. بعد مرغ ها رو در یه آرام پز بچینین.

آب آناناس رو روی مرغ ها ریخته و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کنین.

درب آرام پز رو گذاشته و اگه از حرارت بالا استفاده میکنین برای ۳ ساعت و اگه از حرارت

کم استفاده میکنین برای ۶ ساعت صبر کنین.

وقتی مرغ ها به خوبی پختن، با استفاده از چنگال اونا رو ریش ریش کنین.

در آخر یه ظرف برداشته و کمی آبلیمو روی گوشت ها زده و همراه با چیبس ذرت،

 کاهو، ترب، آواکادو و گشنیز سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۴/۰۶/۳۰
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی