گــــــــــردو

سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش

چهارشنبه, ۴ فروردين ۱۳۹۵، ۱۱:۱۱ ب.ظ

مواد لازم:

۴۵۰ گرم کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید)
۲ قاشق چایخوری عصاره لیمو

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ حبه سیر له شده


۱ قاشق غذاخوری دانه خردل
۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید

۲ قاشق چایخوری خلال پوست لیموترش
نمک و فلفل

طرز تهیه:

آب لیمو راداخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا کرده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید.

حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم کنید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید

(کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.

سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک دقیقه دیگر مخلوط را تفت داده و بعد از روی حرارت بر دارید. حالا خلال لیمو را روی آن پاشیده

و اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

فورا سرو کنید.

ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی


  • ۹۵/۰۱/۰۴
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۱)

ختم جمعی قرآن کریم به نیت شهدای مدافع حرم

دوستانی که تمایل دارند در این طرح شرکت کنند و در ثواب معنوی آن سهیم باشند جزء انتخابی خود را به همراه نام و نام خانوادگی در قسمت نظرات وب ملازمان حرم 313

 ثبت کنند.

اجرتان با حضرت محمد (ص)

 molazemaneharam313.blog.ir
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی