گــــــــــردو

سالاد کلم قمری

شنبه, ۱۴ فروردين ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴ ب.ظ
مواد لازم:

۲ عدد کلم قمری (پوست کنده)
پیازچه (خیلی ریز خرد بشه)

مقداری تربچه (هر کدوم به چهار قسمت بریده بشن)
عصاره نصف یک لیموترش

برای سس:

۱۷۵ گرم مایونز
۵۰ گرم ترب کوهی
مقداری فلفل سیاه تازه

سالاد

طرز تهیه:

با استفاده از یه چاقوی تیز، کلم قمری (یا کلم سنگی) رو پوست کنده و به صورت نواری خرد کنین. اونا رو همراه با پیازچه در یه کاسه ریخته و نصف قاشق چایخوری نمک بهش اضافه کنین.

این مخلوط رو برای ۳۰ دقیقه کنار گذاشته و اجازه بدین نمک هر گونه آب اضافه سبزیجات رو بیرون بکشه.

در همین حال، مایونز، ترب کوهی و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنین. بعد از نیم ساعت سبزیجات رو داخل یه پارچه تمیز و خشک قرار بدین تا آب اضافی اون خشک بشه و بعد در یه کاسه بریزین. مخلوط کلم قمری، تربچه، سس و آب لیمو رو در مرحله آخر با هم خوب ترکیب کرده و سرو کنین.
نوین زی
  • ۹۵/۰۱/۱۴
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی