گــــــــــردو

چاشنی هلو و فلفل

دوشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۵، ۰۹:۱۸ ب.ظ

مواد لازم:


۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

۳ عدد پیاز خرد شده


مقدار زنجبیل خرد شده (به اندازه ی یک بند انگشت)

۱ قاشق غذاخوری دانه خردل زرد


۲ قاشق چایخوری دانه شوید

۱ قاشق چایخوری زردچوبه


نصف قاشق چایخوری میخک صدپر

نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی

۳ عدد فلفل قرمز (بدون دانه و خرد شده)

۴۰۰ میلی گرم سرکه سفید


۴۰۰ گرم شکر دانه ریز

۱۰۰ گرم غوره

۱ کیلوگرم هلو (خرد شده)


طرز تهیه:


روغن رو در یه قابلمه یا یه ماهیتابه بزرگ و گود گرم کرده و پیاز رو داخلش سرخ کنین تا زمانی که شروع به نرم شدن کنه. زنجبیل رو اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

ادویه ها رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه تفت بدین تا عطرشون بپیچه، بعد فلفل، سرکه و شکر رو اضافه کرده و بذارین برای ۱۰ دقیقه بجوشن تا شکر حل شده و فلفل ها نرم بشن.

حالا غوره و هلو رو هم اضافه کرده و اجازه بدین ۴۵ دقیقه آروم بجوشه تا زمانی که چاشنی شما از حالت آبکی دربیاد. حالا ظرف رو از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه بذارین به همون

حالت بمونه. در حالی که هنوز گرمه یه شیشه تمیز برداشته و چاشنی رو داخلش بریزین. شیشه چاشنی رو در یه جای خنک و تاریک نگه دارین. این چاشنی رو میتونین برای ۳ ماه

خارج از یخچال نگه داشته و به محض باز شدن باید داخل یخچال بذارین و در عرض یک ماه مصرفش کنین.


نوین زی

  • ۹۵/۰۱/۱۶
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی