گــــــــــردو

هویج پلو با قارچ

سه شنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۵، ۰۶:۵۱ ب.ظ

مواد لازم برای ۵نفر:


قارچ – ۴۰۰گرم

هویج – ۲عدد متوسط


زنجبیل – یک تکه کوچک

عسل – یک قاشق غذاخوری


سس سویا – ۲ قاشق غذاخوری

برنج خیس شده – ۲پیمانه


برگ گشنیز- مقداری برای تزیین

روغن – به مقدار کمی


طرز تهیه:


قارچ و هویج را خرد کنید.زنجبیل را رنده کنید.قارچ، هویج و زنجبیل را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.زمانی که یک چهارم آب هویج، قارچ و زنجبیل باقی ماند،

عسل و سس سویا را به آن اضافه کنید و بگذارید پخت به مدت ۲دقیقه روی حرارت متوسط ادامه پیدا کند.سپس مواد را از صافی رد کنید و مایه به دست آمده را کنار بگذارید.

برنج را بپزید و صاف کنید، سپس مواد را لابه لای برنج قرار دهید و دم کنید.غذا را با برگ های گشنیز تزیین کنید.


خراسان

  • ۹۵/۰۱/۱۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی