گــــــــــردو

میگو و کلم بروکلی سرخ شده

جمعه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۵، ۱۰:۱۷ ب.ظ

مواد لازم:


یک چهارم فنجان سوپ مرغ

۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج


۲ قاشق غذاخوری سس سویا

۲ قاشق چایخوری آرد ذرت


نصف قاشق چایخوری روغن کنجد

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده


۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (پوست کنده)


۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده

۴۵۰ گرم میگوی درشت (پاک شده)


یک چهارم قاشق چایخوری نمک

۴ فنجان کلم بروکلی کوچک


۱ فنجان پیاز خرد شده


طرز تهیه:

۶ ماده غذایی که در ابتدای مواد لازم ذکر کردیم رو در یه کاسه با استفاده از یه همزن خوب مخلوط کنین. یه ماهیتابه بزرگ برداشته و دو قاشق چایخوری روغن کانولا رو روی حرارت متوسط گرم کنین.

زنجبیل و سیر رو داخل ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت بدین. میگوها رو به همراه نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت بدین. حالا مخلوط میگو رو از ماهیتابه دربیارین.

یک قاشق باقی مونده روغن کانولا رو به ماهیتابه بریزین. بروکلی و پیاز رو بهش اضافه کرده و ۴ دقیقه تفت بدین، تا زمانی که بروکلی ها نرم و ترد بشن. حالا مخلوط میگو و مخلوط

سوپ رو به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که سفت و غلیظ بشه طبخش کنین. هم زدن رو فراموش نکنین!


نوین زی

  • ۹۵/۰۱/۲۰
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی