گــــــــــردو

پاستای خامه ای میگو و سبزیجات

جمعه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۵، ۱۰:۵۵ ب.ظ

مواد لازم:


۱۷۰ گرم اسپاگتی

۳۴۰ گرم میگوی خام (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد بشه)


مقداری مارچوبه (خرد و نازک شده)

یک عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده


۱ فنجان نخود فرنگی تازه یا منجمد

۳ حبه سیر خرد شده


یک و نیم قاشق چایخوری نمک

یک و نیم فنجان ماست کم چرب


یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

۳ قاشق غذاخوری آبلیمو


۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه


یک چهارم فنجان دانه کاج بو داده


طرز تهیه:


یه قابلمه آب بذارین جوش بیاد. اسپاگتی رو داخل آب جوش ریخته و ۲ دقیقه کمتر از اون مقداری که روی بسته ذکر شده طبخ کنین. حالا میگو، مارچوبه، فلفل دلمه و نخود فرنگی رو اضافه کرده

و بذارین پاستا نرم شده و میگو بپزه (۲ تا ۴ دقیقه). خوب آبکشی کنین.

سیر و نمک رو در یه کاسه بزرگ خوب مخلوط کرده و بذارین حالت خمیری شکل بگیره. ماست، جعفری، آلیمو، روغن و فلفل رو با هم خوب هم بزنین.

 مخلوط پاستا رو هم بهش اضافه کرده و اگه دوست داشتین با دانه کاج سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۵/۰۱/۲۰
  • blogo

آشپز خانه

پاستا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی