گــــــــــردو

گلابی کاراملی با بستنی

چهارشنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۵، ۰۶:۰۰ ب.ظ

مواد لازم:


گلابی سفت و رسیده – ۳ عدد

آب لیمو – یک قاشق غذاخوری


کره بدون نمک – ۲قاشق غذاخوری

شکر – ۳ قاشق غذاخوری


پودردارچین – نصف قاشق چای خوری

پودرزنجبیل – نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:


گلابی را پوست بکنید و برش بزنید، سپس با آب لیمو مخلوط کنید.

کره را در ماهیتابه داغ کنید و گلابی ها را روی حرارت پایین به مدت ۱۰دقیقه تفت دهید.

شکر، دارچین، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و پس از گذشت ۱۰دقیقه تفت خوردن به گلابی اضافه کنید. حرارت را بیشتر کنید و به مدت ۵دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم و کاراملی شود.

گلابی را با بستنی دلخواه یا ماست چکیده سرو کنید.


  • ۹۵/۰۱/۲۵
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی