گــــــــــردو

ماهی گریل شده با انبه

جمعه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۵، ۰۹:۰۴ ق.ظ

مواد لازم:


۶۰۰ گرم فیله ماهی (حدود ۸ عدد فیله ۷۵ گرمی)

۵ قاشق غذاخوری انبه رسیده (خرد شده)


۱ عدد پیاز (خرد شده)

۲ قاشق غذاخوری پیازچه (خرد شده)


۲ عدد فلفل چیلی سبز (خرد شده)

۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه قرمز (خرد شده)


۲ قاشق غذاخوری گشنیز (خرد شده)

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو


مقداری سس تاباسکو

۳ قاشق غذاخوری هویج (خرد شده)


۲ قاشق غذاخوری لوبیا سبز (خرد شده)

۲ عدد سیب زمینی (خرد شده)


۴ قاشق غذاخوری بروکلی (خرد شده)

۱ قاشق چایخوری نمک


نصف قاشق چایخوری فلفل له شده

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون


طزر تهیه:


فیله ها رو تمیز کرده و بشورین، بعد کنار بذارین تا آبشون بره.

بعد از اینکه فیله ها خشک شدن، نمک و فلفل تازه له شده رو روی اونا پاشیده و کمی هم روغن زیتون بهش اضافه کنین. فیله ها رو برای ۱۵ دقیقه کنار بذارین.

برای تهیه سالسا، انبه، فلفل سبز، پیاز، گشنیز، پیازچه، فلفل دلمه، آبلیمو، نمک و تاباسکو رو باهم مخلوط کرده و بعد کنار بذارین.

برای پخت سبزیجات هم، هویج، لوبیاسبز، سیب زمینی و بروکلی رو در آب در حال جوش ریخته و وقتی نرم شدن از روی حرارت بردارین. توجه کنین که سبزیجات باید کمی ترد باشن.

 بعد از اینکه سبزیجات رو از آب داغ درآوردین، اونا رو با نمک و فلفل تازه له شده چاشنی بزنین و کنار بذارین.

یه ماهیتابه نچسب برداشته و داخلش دو قاشق روغن زیتون گرم کنین. ماهی های خیس خورده رو داخل ماهیتابه سرخ کنین.


حالا داخل یه بشقاب خشک، سبزیجات رو در وسط بشقاب ریخته و یه فیله ماهی روی سبزیجات بذارین، بعد هم سالسای انبه رو روش بریزین.


این کار رو برای بقیه فیله ها انجام داده و فورا سرو کنین.

  • ۹۵/۰۱/۲۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی