گــــــــــردو

کیک کاراملی

شنبه, ۲۸ فروردين ۱۳۹۵، ۰۳:۲۰ ب.ظ

مواد لازم برای کیک


آرد – یک و نیم پیمانه

 بکینگ پودر – نصف قاشق چای خوری


شکر – یک و یک چهارم پیمانه

کره نرم – ۱۱۳گرم


تخم مرغ – ۳عدد

خامه – نصف پیمانه


وانیل – کمی


مواد لازم برای روی کیک


شکر – یک و نیم پیمانه

کره – نصف پیمانه


خامه ولرم شده – ۲پیمانه

 وانیل – کمی


طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.قالب چهارگوش، حدود ۲۲سانتی متری را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید و کنار بگذارید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر و کره را مخلوط کنید و هم بزنید تا سبک و یکدست شود. هر بار یک تخم مرغ اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید. خامه و وانیل را به آن اضافه کنید.

سپس آرد را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.مایه کیک را در قالبی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر بگذارید.پس از پخت، کیک را از فر در بیاورید

و بگذارید کاملا خنک شود.کیک را به طور افقی به ۲ تقسیم کنید.برای تهیه کارامل، شکر و کره را روی حرارت متوسط گرم کنید و به طور منظم هم بزنید تا به رنگ طلایی در بیاید.

 از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید سپس مجدد روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. پس از این که مواد را از روی حرارت برداشتید،

کمی وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا براق شود.غلظت کارامل باید به اندازه ای باشد که وقتی روی بشقاب می ریزید، کمی پخش شود.کارامل را وسط و روی کیک بریزید.


خراسان

  • ۹۵/۰۱/۲۸
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی