گــــــــــردو

مربای گوجه فرنگی

پنجشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۳۰ ق.ظ

این مربا را می توان جایگزین کچاپ کرد یا برای صبحانه یا عصرانه با پنیر و نان تست مصرف کرد.


مواد لازم:


آب یک عدد لیمو

فلفل سیاه – یک چهارم قاشق چای خوری


پودر زنجبیل – یک قاشق چای خوری

سس تند- مقدار کمی


شکر – دو سوم پیمانه

پوست یک عدد لیمو


گوجه فرنگی خرد شده – ۲کیلوگرم

پودر سیر – یک قاشق چای خوری


نمک – یک قاشق چای خوری


خراسان

  • ۹۵/۰۲/۰۲
  • blogo

آشپز خانه

مربا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی