گــــــــــردو

کاری سبزیجات رژیمی (کم کلسترول)

دوشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۳۶ ب.ظ

این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.

وعده : چهار نفر


زمان فراهم کردن مقدمات : ۱۵ دقیقه

زمان پخت : ۲۳ دقیقه


مواد لازم:


۱ قاشق سوپخوری روغن کانولا.

۱ پیاز متوسط پوست کنده خرد شده.


۲ قاشق چایخوری پودر کاری تند.

۱ فنجان آب سبزیجات.


۸ اونس سس گوجه بدون نمک.

۱ بوته گل کلم ( حاود ۲ پوند) آبپز شده و قطعه شده.


۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده.

۲ زردک پوست کنده و خرد شده.


۱۵ اونس نخود شسته شده و خیسانده شده .

۱/۴ قاشق چایخوری نمک .


۲ قطعه نان تست و یا نان گندم برشته شده.

۱ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت.


طرز تهیه :


۱٫ در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.

۲٫ در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با ۴/۱ فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳٫ باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.

۴٫ غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.


تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ

  • ۹۵/۰۲/۰۶
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی