گــــــــــردو

دیپ سبزی با ارده و پنیر فتا

سه شنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۵۴ ب.ظ

مواد لازم برای ۴ نفر


ارده ۱ قاشق غذاخوری

پنیر فتا ۵۰۰ گرم


جعفری تازه و خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار کم


گلچه‌های گل کلم تازه ۲۰ عدد

گلچه‌های براکلی تازه ۲۰ عدد


مارچوبه تازه۱۵۰ گرم


روش تهیه


پنیر، ارده، جعفری و نمک را در مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس یکدستی حاصل شود. سپس دیپ را در کاسه کوچکی بریزید.

رویش را بپوشانید و دست‌کم ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید حالا ۲ لیتر آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت بجوش بیاورید و سبزیجات را به آن اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

سبزیجات را بلافاصله در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و سپس آبکشی کنید. دیپ را همراه با سبزیجات میل نمایید.


انرژی کل: ۱۴۰۰ کیلوکالری


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۰۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی