گــــــــــردو

سالاد سیب زمینی ژله ای

چهارشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۵۶ ب.ظ

مواد لازم


3 ق‌چ پودر ژلاتین

2 ق س شکر


4 /1 و 1 پیمانه آب جوش

4 /1 پیمانه آبلیمو


8 عدد زیتون سبزحلقه ای  خرد شده

3 عدد تخم مرغ پخته و خرد شده


4 عدد سیب زمینی پخته و خرد شده

4 /1 پیمانه کرفس خرد شده


4 /1 پیمانه جعفری خرد شده

4 /1 پیمانه پیاز خرد شده


به میزان لازم نمک

1 پیمانه سس مایونز


2 /1 پیمانه خامه فرم گرفته


طرز تهیه:


1. در یک کاسه پودر ژلاتین، شکر و نمک را خوب مخلوط کنید سپس آب جوش را به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. حالا آبلیمو را هم به مواد اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. 


2.  اکنون 3/1 از قالب مخصوص ژله را با مخلوط به دست آمده پر کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده ، خودش را بگیرد. در این میان در یک کاسه تمامی مواد را بریزد و خوب هم بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. وقتی لایه ژلاتینی داخل قالب خودش را گرفت، قالب را از یخچال بیرون آورده و مواد را روی لایه ژلاتین بریزید سپس مابقی مخلوط ژلاتین را روی مواد ریخته و دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید تا مابقی ژلاتین هم همراه مواد کاملا خودش را بگیرد.


3. قالب را از یخچال بیرون بیاورید سپس سالاد را از داخل قالب درآورده ، سرو کنید. 


  • ۹۵/۰۲/۰۸
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی