گــــــــــردو

شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی

پنجشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵ ب.ظ

مواد لازم برای ۴ نفر


باقلای پخته ۳۰۰ گرم ۱۴۴ کیلوکالری

لپه پخته ۵۰ گرم ۶۳ کیلوکالری


پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط (۱۵۰ گرم) ۱۸ کیلوکالری

سیر له کرده ۲ حبه ۰ کیلوکالری


آرد سبوسدار یک‌سوم پیمانه (۵۰ گرم) ۱۵۵ کیلوکالری

خرده نان یک‌چهارم پیمانه (۲۵ گرم) ۹۸ کیلوکالری


تخم‌مرغ ۱ عدد ۸۰ کیلوکالری

روغن به مقدار کم


مواد لازم برای تهیه ماست نعناعی


ماست کم‌چرب دوسوم پیمانه (۱۹۰ گرم) ۷۷ کیلوکالری

پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری


آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری

نعنای تازه و خرد کرده ۳۰ گرم ۱۲ کیلوکالری


روش تهیه


فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. باقلا و لپه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا حبوبات پوره شوند.

 اکنون بگذارید کمی خنک شود. سپس پیاز، سیر، آرد، خرده‌نان و تخم‌مرغ را به مخلوط باقلا و لپه بیفزایید. از مایه با دست مرطوب ۸ عدد درست کنید

 و درون سینی فر پوشانده با کاغذ آلومینیومی چربکرده قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سینی را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه یا تا زمانی‌که یک طرف شامی‌ها برشته شود در فر قرار دهید.

سپس شامی‌ها را برگردانید و ۵-۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طرف دیگرشان نیز برشته شود. شامی‌ها را برای پذیرائی در بشقاب زیبائی قرار دهید و با ماست نعنایی میل کنید.

یادآوری: برای تهیه ماست نعناعی تمام مواد لازم را در کاسه کوچکی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۰۹
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی