گــــــــــردو

سالاد گوجه محلی با هندوانه

جمعه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۷ ب.ظ

مواد لازم:


۳۰۰ گرم گوجه محلی نصف شده (مخلوطی از رنگ های و اندازه های مختلف)

یک چهارم از یک هندوانه بزرگ


مقداری برگ نعناع

۱۰۰ گرم پنیر فتا


سالاد گوجه


طرز تهیه:


گوجه ها رو در یه کاسه بزرگ بذارین. پوست بیرونی هندوانه رو بریده و بیرون بریزین. حالا هندوانه رو به صورت مکعب های کوچیک خرد کنین.

برگ نعناع رو از ساقه ها کنده و داخل کاسه بریزین (یکی از اونا رو همراه با ساقه برای تزیین نگه دارین). حالا روش پنیر ریخته و خیلی آروم مخلوط رو هم بزنین. در آخر با نعناع تزیینش کرده و سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۵/۰۲/۱۰
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی