گــــــــــردو

کباب دریایی با سالاد زنجفیل

يكشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۴۵ ب.ظ

از زنجفیل به عنوان یک درمان گیاهی جهت پیشگیری و از بین بردن حالت تهوع ناشی از حرکت ماشین، کشتی و هواپیما و…


مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم برای ۴ نفر


میگو ۱۶ عدد (۷۲۰ گرم) ۷۲۰ گرم ۵۵۰ کیلوکالری

فیله ماهی سفید ۶۰۰ گرم ۱۰۰۰ کیلوکالری


سویا سس رقیق ۲ قاشق غذاخوری ۱۵ کیلوکالری

سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری ۵کیلوکالری


جوانه ماش ۲ پیمانه (۱۶۰ گرم) ۵۷۰ کیلوکالری

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده ۱ عدد متوسط ۱۰ کیلوکالری


فلفل دلمه‌ای سبز خرد کرده ۱ عدد متوسط ۱۰ کیلوکالری

پیازچه خرد کرده ۴ ساقه ۲۰ کیلوکالری


برگ‌های گشنیز تازه یک‌دوم پیمانه ۲۰ کیلوکالری

زنجفیل تازه ۵ سانتیمتر ۵ کیلوکالری


روش تهیه


فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی نسوز را کمی چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. پوست و رگ‌های میگو را بگیرید، اما دم آن را جدا نکنید.

ماهی را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. به ترتیب، ‌ماهی و میگو را در ۸ سیخ چوبی فرو کنید و سیخ‌ها را بر روی سینی قرار دهید.سس‌ را در ظرف کوچکی بریزید و با هم مخلوط کنید

و نیمی از آن را روی کباب بریزید. سیخ‌ها را برگردانید تا تمام قسمت‌های ماهی و میگو به سس آغشته شود. حالا آنها را حدود ۱۰ دقیقه در فر برشته کنید.

اکنون بقیه سس، سرکه، جوانه، ‌فلفل دلمه‌ای‌ها، پیاز، گشنیز و زنجفیل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. کباب را همراه با سالاد میل نمایید.


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۱۲
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی