گــــــــــردو

هویج پلوی لیموئی

دوشنبه, ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۴ ب.ظ

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم


برنج باسماتی ۲۲۵ گرم ۸۰۰ کیلوکالری

دال عدس (عدس قرمز) ۶۰ گرم ۱۹۰ کیلوکالری


روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری

پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد متوسط ۱۰ کیلوکالری


هویج درشت رنده کرده ۱۸۰ گرم ۵۰ کیلوکالری

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری


زعفران حلکرده ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری

نمک و فلفل به مقدار کم ۰ کیلوکالری


دانه هل ۳-۴ عدد ۰ کیلوکالری

فلفل دلمه‌ای سبز، خرد کرده ۱ عدد کوچک ۷ کیلوکالری


آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری ۴ کیلوکالری

زنجفیل رنده کرده یک تکه کوچک ۵ کیلوکالری


روش تهیه


برنج و عدس را بشوئید. حالا روغن، برنج، عدس، پیاز، هویج، زردچوبه، زعفران، نمک، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو و زنجفیل را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. به میزان کافی آب به آن بیفزائید

به گونه‌ای که روی برنج به اندازه یک بند انگشت آب باشد. دانه‌های هل را در کیسه کوچکی از پارچه تنزیب بپیچید. سر کیسه را با نخ محکم کنید و داخل قابلمه قرار دهید.

 پلو را بپزید تا آبش کشیده شود. سپس آن را دم کنید. پلو را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۱۳
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی