گــــــــــردو

سوپ اسفناج، عدس و سیب‌زمینی

دوشنبه, ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۲ ب.ظ

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم


روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری

پیاز خرد کرده ۱ عدد بزرگ ۱۵ کیلوکالری


کرفس خرد کرده ۱ ساقه ۵ کیلوکالری

هویج حلقه‌ای خرد کرده ۱ عدد بزرگ ۱۸ کیلوکالری


سیر له کرده ۲ حبه ۰ کیلوکالری

اسفناج خرد کرده ۱۰۰ گرم ۲۵ کیلوکالری


عدس ۱۹۰ گرم ۵۶۰ کیلوکالری

سیب‌زمینی خرد کرده ۴ عدد متوسط ۴۰۰ کیلوکالری


آب مرغ یک‌ونیم لیتر ۳۰۰ کیلوکالری

سویا سس ۱ قاشق غذاخوری ۷ کیلوکالر


فلفل سیاه کمی ۰ کیلوکالری


روش تهیه:


روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، کرفس،‌ هویج، سیر و اسفناج را به آن بیفزائید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید

تا هویج قدری نرم شود. حالا مخلوط سبزیجات پخته، عدس خیسانده، سیب‌زمینی، آب مرغ، سویا سس و فلفل سیاه را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید.

در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سوپ به آرامی بپزد. سوپ را برای پذیرایی در سوپخوری بکشید و گرم میل کنید.


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۱۳
  • blogo

آشپز خانه

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی