گــــــــــردو

آموزش ادویه ای برای طبخ غذاهای مرغی

چهارشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱ ب.ظ

همانطوریکه از نامش معلوم است ادویه ای که آموزش می دهیم مخصوص غذاهایی است که در آن مرغ بکار رفته است ادویه ای است بسیار پر کاربرد و خوشمزه کافیست درست کنید

و آن را استفاده کرده و از طعم آن لذت ببرید ادویه ای که خیلی طرفداردارد . اکنون مواد لازم و طرز تهیه آن را بخوانید


ماسالا همینطور که در پست گرم ماسالا توضیح دادم به معنی ترکیب ادویه ها هست و چیکن هم یعنی مرغ. این ادویه معمولا برای طبخ غذاهای مرغی استفاده میشه.

ادویه چیکن ماسالا اصلا تعریف نداره و اندازه ها و یا حتی مواد اولیه اش هم جایی به صورت استاندارد ثبت نشده. منتها من خودم از ترکیبی استفاده میکنم که خیلی ازش خوشم میاد.

 مشابه همون رو به شما میگم که بتونید غذاهایی هم طعم با غذاهایی که من درست میکنم بوجود بیارید و از طعمشون لذت ببرید.


پودر زردچوبه ۱ لیوان

تخم گشنیز ۱ ق غ


زیره سبز ۱ ق غ

فلفل سیاه ۱ ق غ


پودر فلفل قرمز ۲ ق غ

پودر سیر ۱ ق غ


پودر زنجبیل ۱ ق غ

چوب دارچین ۶ سانتیمتری ۳ عدد


جوز هندی رنده شده ربع ق چ

میخک ۱ ق غ


هل سبز ۱ ق غ

هل سیاه ۵ عدد


تخم گشنیز و زیره سبز و فلفل سیاه و چوب دارچین و میخک و هل رو توی تابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق تست میکنیم تا زمانی که زیره ها برشته شده و رنگشون تغییر کنه.

مواظب باشید که ادویه ها رو نسوزونید.بعد مستقیم توی آسیاب ریخته و همه رو آسیاب میکنیم.یا توی هاون میکوبیم تا پودر شن.حالا بقیه پودرهای موجود در رسپی رو

هم بهش اضافه کرده و مخلوط کرده و در ظرف دردار نگهداری میکنیم.اگر با تندی مشکل دارید میزان فلفل رو کم کنید.از این ادویه در غذاهای مختلف استفاده کنید.


منبع : /www.cheftayebeh.ir



  • ۹۵/۰۲/۱۵
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی