گــــــــــردو

کیک خرمالو

شنبه, ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۳ ب.ظ

مواد لازم برای کیک خرمالو :


پوره خرمالو:  1 پیمانه

جوش شیرین:  1 قاشق چای‌خوری سر صاف


بیکینگ پودر     : نصف قاشق چای‌خوری

وانیل  :  نوک قاشق چای‌خوری

شکر :  1 پیمانه

روغن مایع     :   1 پیمانه

تخم مرغ    : 3 عدد

آرد سفید      :  2 پیمانه

گردو خرد شده  : نصف تا 1 پیمانه

پودر قند و گردو  :  برای تزیین


طرز تهیه:

مرحله 1 - شکر، وانیل و روغن را بزنید تا یکدست شوند سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه  به آن افزوده و هر کدام را برای 1 دقیقه بزنید.


 


مرحله 2 - آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کرده و در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ افزوده و با لیسک (قاشق) از یک جهت هم بزنید تا مخلوط شوند. (در صورت تمایل در این مرحله دارچین و جور را نیز اضافه کنید)


 


مرحله 3 - پوره خرمالو و گردو را به مخلوط افزوده و هم بزنید.


 


مرحله 4 - مایه آماده شده در قالبی که قبلاً کاغذ انداخته‌اید و یا کره مالیده و آرد پاشی کرده‌اید، بریزید.


 


مرحله 5 - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید تا کیک پخته شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانده به دلخواه تزیین کرده و همراه با نوشیدنی دلخواه سرو نمایید. 


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی