گــــــــــردو

وافل

يكشنبه, ۹ خرداد ۱۳۹۵، ۰۶:۱۸ ق.ظ

وافل

مواد لازم


آرد یک پیمانه

شکر دو ق غ

تخم مرغ یک عدد

بیکینگ پودر دو ق چ

شیر ولرم سه چهارم پ

کره ۳۰ گرم

وانیل نوک ق چ


طرز تهیه

داخل یه کاسه بزرگ آرد و بیکینگ پودر رو که دو بار الک کردیم رو همراه با دو ق شکر مخلوط میکنیم.


- زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و جداگانه هم میزنیم شیر و کره و وانیل رو به زرده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد در نهایت به اون کاسه بزرگه که آرد داخلش بود اضافه کرده و خوب هم بزنید در نهایت هم سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.


- اگه از دستگاه وافل ساز استفاده میکنید از قبل دستگاه رو روشن کرده تا گرم بشه بعد مقداری از مایه رو داخل دستگاه ریخته و درش رو میبندیم و زمان میدیم تا کاملا طلایی بشه.


- اگه دستگاه وافل ساز ندارید میتونید از قالب سیلیکونی وافل استفاده کنید فر رو از قبل با دمای دویست و بیست درجه گرم کرده مایه رو داخل قالب بریزید تقریبا تا نیمه های قالب از مایه پر کنیدو بیست دقیقه زمان بدید همین که روی وافل از کناره هاش طلایی شد آمادست میتونید از قالب برگردونید و دوباره باقی مایه وافل رو داخل قالب بپزید.


- اگه قالب هم نداشتین میتونین داخل تابه های گریل درست کنین یااینکه همین مایه رو مثل پنکیک داخل تابه درست کنید ولی دیگه شکل و فرم وافل رو نخواهید داشت.




  • ۹۵/۰۳/۰۹
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

وافل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی