نان پیازچه
پنجشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۴، ۰۲:۳۸ ب.ظ
مواد لازم برای ۲نفر:
آرد – ۳۰۰ گرم
آب داغ – ۱۵۰میلی لیتر (۲۰میلی لیتر اضافه، در صورت نیاز)
روغن مایع – یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده – ۲عدد
نمک، پودردارچین، پودر رازیانه و فلفل سیاه – هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
نمک را در آب داغ حل کنید. به آرامی آب نمک را به آرد اضافه کنید و بگذارید خنک شود. سپس ۵دقیقه مواد را ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید. خمیر را به مدت ۱۰ تا ۲۰دقیقه کنار بگذارید.
خمیر را نصف و هر قسمت را با وردنه باز کنید. روی هر کدام کمی روغن بمالید، سپس روی آن مقداری پیازچه و ادویه بپاشید. خمیر را لوله و سپس مانند حلزون گرد کنید.
هر قسمت از خمیرها را آرام با وردنه باز و در ماهیتابه چرب شده، روی حرارت متوسط قرار دهید و هر طرف را به مدت ۲دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نان را با ماست یا پنیر سرو کنید.
خراسان