گــــــــــردو

نان پیازچه

پنجشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۴، ۰۲:۳۸ ب.ظ

مواد لازم برای ۲نفر:


آرد – ۳۰۰ گرم

آب داغ – ۱۵۰میلی لیتر (۲۰میلی لیتر اضافه، در صورت نیاز)


روغن مایع – یک قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده – ۲عدد


نمک، پودردارچین، پودر رازیانه و فلفل سیاه – هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری


طرز تهیه:


نمک را در آب داغ حل کنید. به آرامی آب نمک را به آرد اضافه کنید و بگذارید خنک شود. سپس ۵دقیقه مواد را ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید. خمیر را به مدت ۱۰ تا ۲۰دقیقه کنار بگذارید.

خمیر را نصف و هر قسمت را با وردنه باز کنید. روی هر کدام کمی روغن بمالید، سپس روی آن مقداری پیازچه و ادویه بپاشید. خمیر را لوله و سپس مانند حلزون گرد کنید.

هر قسمت از خمیرها را آرام با وردنه باز و در ماهیتابه چرب شده، روی حرارت متوسط قرار دهید و هر طرف را به مدت ۲دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نان را با ماست یا پنیر سرو کنید.



خراسان

  • ۹۴/۰۸/۲۸
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی