بقچه با پنیرخامه ای
سه شنبه, ۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۰ ب.ظ
مواد لازم:
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خمیرمایه ۱ پاکت
شکر ۱ قاشق
نمک ۱ قاشق مربا
آرد به مقدار لازم
مواد داخلی:
پنیر خامه ای
رویه:
زرده تخم مرغ
bogche2
bogche3
طرز تهیه :
اول در شیر ولرم و شکر خمیر مایه را میریزیم سپس شیر ولرم, روغن مایع, نمک و آرد را ریخته هم زده تا خمیر شود یک ساعت در جای گرم استراحت میدهیم به اندازه گردو برداشته
در دست گرد میکنیم داخلش پنیر خامه ای گذاشته و میبندیم رویش زرده تخم مرغ مالیده در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد.
دکتر سلام