گــــــــــردو

کیک کشمشی با آرد ذرت

سه شنبه, ۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۳ ب.ظ

مواد لازم:


تخم مرغ ۲ عدد

آرد ذرت ۱ لیوان سر خالی


کشمش قرمز ۱ لیوان

آرد ۱ لیوان


کره ذوب شده ۲ قاشق

خامه نصف لیوان

رنده پوست لیمو ۱ عدد


شکر نصف لیوان

وانیل ۱ پاکت


عسل ۲ لیوان

بکینگ پودر ۱ بسته


طرز تهیه :


ظرف پیرکس مستطیل و مربعی شکل را با کره چرب میکنیم و مقداری آرد می پاشیم. در یک کاسه تخم مرغ ها, شکر را با هم مخلوط کرده آنقدر هم زده تارسفید رنگ شود

سپس بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم آرد ذرت و آرد معمولی را باهم مخلوط کرده و کم کم میریزیم سپس کشمش ها را در آرد غلطانده میریزیم مایه را در ظرف ریخته

نصف کشمش ها را ریخته و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بعد ار مین ساعت بقیه کشمش ها را ریخته و دوباره در فر قرار میدهیم بعد از پخت ۱۰ دقیقه بماند تا ولرم شود سپس برش میزنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۰۹/۰۳
  • blogo

آشپز خانه

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی