کیک کشمشی با آرد ذرت
سه شنبه, ۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۳ ب.ظ
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ذرت ۱ لیوان سر خالی
کشمش قرمز ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
کره ذوب شده ۲ قاشق
خامه نصف لیوان
رنده پوست لیمو ۱ عدد
شکر نصف لیوان
وانیل ۱ پاکت
عسل ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ بسته
طرز تهیه :
ظرف پیرکس مستطیل و مربعی شکل را با کره چرب میکنیم و مقداری آرد می پاشیم. در یک کاسه تخم مرغ ها, شکر را با هم مخلوط کرده آنقدر هم زده تارسفید رنگ شود
سپس بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم آرد ذرت و آرد معمولی را باهم مخلوط کرده و کم کم میریزیم سپس کشمش ها را در آرد غلطانده میریزیم مایه را در ظرف ریخته
نصف کشمش ها را ریخته و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بعد ار مین ساعت بقیه کشمش ها را ریخته و دوباره در فر قرار میدهیم بعد از پخت ۱۰ دقیقه بماند تا ولرم شود سپس برش میزنیم.
دکترسلام