گــــــــــردو

پیچاق قیمه اردبیل

چهارشنبه, ۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۹ ب.ظ

مواد اولیه:

  • گوشت گوسفندی خرد شده ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط  ۴ عدد
  • تخم مرغ   ۴ عدد
  • خلال بادام   ۱/۲ پیمانه
  • زعفران پودر شده  ۱/۲ قاشق چای خوری
  • برگ بو  ۲ عدد
  • آب  ۱ لیتر
  • کره محلی  ۱۰۰ گرم
  • آبغوره یا آب لیمو  ۱ قاشق غذا خوری
  • ادویه خورشتی (کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک) به میزان لازم


طرز تهیه:

۱٫ پیاز ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می دهیم تا طلایی شود.

۲٫ در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

۳٫ مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می دهیم گوشت ها بپزند.

۴٫ خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می دهیم و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه می کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن را اندازه می کنیم.

۵٫ پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می بندیم تا تخم مرغ ها بسته شود، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می کنیم.

نکته:

می توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی