گــــــــــردو

سوپ مرغ هندی

يكشنبه, ۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶ ب.ظ

مواد لازم:


۲ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون


۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)

۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)

۲ عدد هویج (خرد شده)

۲ عدد برگ بو


۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد

۵۷۰ گرم ران مرغ (بدون پوست)

۲ فنجان عصاره مرغ

۲ فنجان آب


یک و نیم قاشق چایخوری نمک

یک چهارم فنجان برنج نپخته

۲ عدد سیب ترش (بدون دانه و پوست کنده)

یک چهارم فنجان خامه


یک چهارم فنجان ماست ساده برای تزیین

۱ قاشق غذاخوری پیازچه برای تزیین


طرز تهیه:


یک قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالا قرار بدین ، بعد روغن زیتون و کره رو داخلش گرم کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدین تا زمانی که شروع به نرم شدن کنن.

 بعد برگ بو و پودر کاری رو اضافه کرده و خوب هم بزنین.

ران مرغ رو هم اضافه کرده و خوب هم بزنین تا با مواد داخل قابلمه خوب ترکیب بشه. عصاره مرغ ، آب و نمک رو داخل قابلمه ریخته و بذارین جوش بیاد، بعد حرارت رو به مقداری که مایع آروم

 بجوشه کاهش بدین. درب قابلمه رو گذاشته و ۲۰ دقیقه صبر کنین.

۴

بعد از بیست دقیقه تکه های مرغ رو از قابلمه دربیارین (مرغ ها باید پخته باشن، اگه اینطوری نبود اونا رو به قابلمه برگردونده و ۵ دقیقه دیگه بهش زمان بدین) . بعد از درآوردن مرغ ها،

 اونا رو روی تخته برش قرار داده واجازه بدین کمی خنک بشن.

برنج و سیب های خرد شده رو به سوپ اضافه کرده و روی حرارت بالا بذارین تا به نقطه جوش برسه ، بعد از اینکه جوش اومد دما رو کاهش داده و بذارین سوپ به آرومی بجوشه.

درب قابلمه رو گذاشته و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا برنج بپزه.

در حالی که سیب و برنج دارن میپزن، مرغ ها رو خرد کنین. بعد از ۱۵ دقیقه مرغ های خرد شده رو به سوپ اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگه زمان بدین. در مرحله ی آخر خامه رو اضافه کنین.


این سوپ رو با پیازچه و ماست سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۰۸
  • blogo

آشپز خانه

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی